2010. február 1., hétfő

Vacsoracsata 2010. 1. adás - Bódi Sylvi a vendéglátó

Bódi Sylvi

Modell

Bódi Sylivi szépségében több mint 10 éve gyönyörködhetnek a férfiak, de alaposabban csak 2002-ben ismerhette meg az ország, amikor erotikus képeivel elnyerte az egyik férfimagazin díját. Az egykor motorversenyzőnek készült modell ma is szereti a veszélyt és az extrém sportokat.


Szexi házigazda a Vacsoracsatában

Hétfő este Bódi Sylvi kápráztatta el vacsoravendégeit főzőtudományával.

Vacsoravendégeit Sylvi saját lakásában látta vendégül. Az adás elején pedig megmutatta otthonát, kedvenc cipőit és táskáit.

Szexi modellünk nem szokott főzni, épp ezért nem mozog otthonosan sem az üzletekben, sem a konyhában, ennek ellenére mégis egy olyan háromfogásos menüvel kedveskedett vendégeinek, hogy még maga is meglepődött.

A welcome drinket jégből készült poharakban szolgálta fel, amit alig tudtak megfogni a vendégek, mert olyan hideg volt, utána pedig egy cigányzenekar adta a talpalávalót. A vacsora Győzi kivételével mindenkinek ízlett, az estét pedig guitar hero-val zárták.

Csomor Csilla 8, Balzsay Károly 9, Szujó Zoltán és Gáspár Győző pedig 10-10 ponttal jutalmazta Sylvi főzőtudományát, így összesen 37 ponttal büszkélkedhet a szexi modell.


Videó






Előétel:

Illatos saláta pirított magokkal és szeitánnal

Hozzávalók:
2-2 ág friss bazsalikomlevél
petrezselyem zöldje
6-8 szem aszalt paradicsom
1 maréknyi koktélparadicsom
1 maréknyi spenótlevél vagy rukkola
fél citrom leve
2-3 evőkanál olívaolaj
darált bors
fél maréknyi dió
tök és napraforgómag

Tegyük a magokat egy serpenyőbe, szárazon, közepes lángos állandóan rázogatva pirítsuk meg.

A megmosott salátákat tegyük egy nagy tálba, tépkedjük rá a fűszerleveleket, és a spenótot, daráljunk rá borsot, majd csorgassuk meg citromlével és olívaolajjal. Tegyük hozzá a félbevágott koktélparadicsomokat, a nagyobb darabokra tördelt sajtot vagy tofut, a félbevágott aszalt paradicsomot, majd óvatosan keverjük össze. Szervírozzuk salátás tálkákba, majd szórjuk meg a pirított magokkal.



Főétel:

Fahéjas zöldség curry basmati rizzsel és grillezett tofuval

Hozzávalók:
1 kisebb méretű sütőtök
1 szál sárgarépa
1 db cukkíni
1 fej karalábé
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1-1 db színes paprika
1 db fahéjrúd
2 evőkanál curry fűszerkeverék
2-3 dl kókusztej
2 csokor friss korianderlevél

darált bors
1 ág friss bazsalikomlevél
2 evőkanál olívaolaj

Forrósítsuk fel az olívaolajat egy lábasban, majd adjuk hozzá az összevágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát és az egész fahéj rudat. Pároljuk pár percig, majd szórjuk bele a curry fűszerkeveréket, keverjük jól össze, hogy a forró zsiradékban feloldódjon, és utána öntsünk rá másfél deciliternyi vizet. Ízesítsük sóval, kevéske darált borssal, összevágott korianderlevéllel és a széttépkedett bazsalikomlevéllel. Ízlés szerint pár karika chili paprikát is bele vághatunk. Ha jól összeforrt tegyük hozzá a kisebb darabokra felvágott sárgarépát, karalábét, majd tíz perces főzés után a cukkínit, és a színes paprikát. Fedjük le, és pároljuk pár percig, majd kis idő elteltével öntsük rá a kókusztejet. Főzzük még további öt percig, vigyázzunk, mert a sütőtök hamar megpuhul, és ha sokáig főzzük, könnyen szétfő. Tálaláskor még keverhetünk hozzá frissen összevágott korianderlevelet.
Tálaljuk párolt hosszúszemű rizzsel.



Desszert:

Téli gyümölcstorta

Hozzávalók:
Tészta:
4 tojás
4 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
1 kávéskanál sütőpor

Töltelék:
1 csomag csokoládés pudingpor
3 dl tej
3-4 evőkanál cukor
2-3 banán

Tetejére:
1 csomag víztiszta színtelen tortazselé

Díszítéshez:
1 db tejszínhab spray

4 tojás sárgáját a 4 kanál cukorral habosra keverem. Aztán a sütőporral elkevert 4 kanál lisztet apránként hozzákeverem. Végül a 4 tojás fehérjét kemény habbá verem, és óvatosan belekeverem a masszába. Ezt egy kivajazott kapcsos tortaformába öntöm, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt készre sütöm. Sütőpróbát lehet egy fogpiszkálóval csinálni.

Amíg a tészta egy kicsit kihűl, addig megfőzöm a csokoládé pudingot 3 dl tejjel és 3-4 evőkanál cukorral. Ha kész forrón a piskótára öntöm. A kissé megdermedt pudingra ráteszem a felszeletelt banánt, és elkészítem a tortazselét. Ha kellőképpen kihűlt ráborítom a tortára. Az egészet pár órára hűtőszekrénybe rakom.
Tálalás előtt lecsatolom a torta karikát, a tetejét lehet tejszínnel díszíteni.



Forrás: rtlklub.hu

0 megjegyzés:

 

Celebek vacsora csatája, - Vacsoracsata receptek Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template