2009. szeptember 14., hétfő

Zoltán Erika a blogunk kedvence az elmúlt heti Vacsoracsatában


A múlt heti Vacsoracsata szereplői közül a blog kedvence Zoltán Erika lett.Az elmúlt héten Zoltán Erika kapta a legtöbb szavazatot a blogunkban, megelőzve a műsorban nyertes Faragó Andrást.

A Vacsoracsata műsorában az alábbiak szerint alakult a végeredmény:

Faragó András 40 pont

Nagy Sándor 39 pont

Zotlán Erika 39 pont

Laár András 38 pont

Lola 38 pontEmlékezetes pillanatok:

A hét első házigazdája Laár András, azaz Besenyő Pista bácsi volt. Az elismert színész egész nap sürgölődött a konyhában, hogy vendégeit elkápráztassa a vegetáriánus ízek világával és Pista bácsi specialtitásával, a flambírozott téglával.

Kedden Lolára került a sor, hogy lenyűgözze vetélytársait főzőtudományával. A tinicsillag annyira odatette magát, hogy minden flottul menjen az est folyamán, hogy még a kecskefejést sem bízta másra.

A hét harmadik házigazdája Zoltán Erika volt. A 90-es évek szexi énekesnője vacsoráján nem az ételekre helyezte a hangsúlyt, hanem a sztárvendégekre.

Csütörtökön Faragó András, a Gálvölgyi show egyik oszlopos tagjára került a sor, hogy bebizonyítsa: a konyhában is megállja a helyét. Főzőtudománya mellett tánctudásával próbálta elkápráztatni vetélytársait.

A hét utolsó házigazdája Nagy Sándor volt, aki menüsorán kívül egy szívhez szóló versikével is meghódította vendégeit.


Forrás: vacsoracsata.tv

0 megjegyzés:

 

Celebek vacsora csatája, - Vacsoracsata receptek Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template