2009. október 19., hétfő

A Vacsoracsata 7. hetén Szabó Erika kapta a legtöbb szavazatot blogunkon

A Vacsoracsata 7. hetén a blogunk kedvence Szabó Erika lett:



Bár a műsorban Nagy Feró nyerte meg a csatát, Erika is nagyon ügyesen főzött, ami megosztott helyet eredményezett számára, hisz Cookyval és Gregeor Bernadettel együtt a második helyet szerezte meg, míg a "cukor" Labancz Lilla a 3 helyet tudhatja magáénak.

Igazi baráti társasággá kovácsolódott a Vacsoracsata eheti csapata

A hetet Gregor Bernadett vacsorája nyitotta. A spanyol lakoma megadta a kezdőlökést a társaságnak, remekül összekovácsolódtak, és az ételek is finomra sikerültek. Egyedül Cooky-nak akadtak problémái, hosszú perceken keresztül rágott egy darab kagylót, az azonban nem derült ki, végül sikerült-e lenyelnie. (38 pont)

Kedden a szőke szépség, Labancz Lilla látta vendégül csapattársait. A Barbie-lakoma ízvilága nem győzte meg a vendégeket, de a Tóth Gabi és a vattacukorkészítés garantálta a jó hangulatot. (33 pont)

Szerdán a Beatrice frontembere, Nagy Feró adott kertipartit. Az ételek kiválóan sikerültek, a vendéglátás is kifogástalan volt. A néptánc és Feró rögtönzött koncertje pedig csak mégjobban összekovácsolta a csapatot. (39 pont)

Csütörtökön Szabó Erika mutatta be szülőhelyét, Dabast. Vacsoráján a tót ízek voltak az uralkodóak, a rétesnek pedig még a tésztáját is ő nyújtotta. Az egyetlen bökkenő csak az volt, hogy a vendégek kikészültek a nyúlpecsenyének még a gondolatától is. (38 pont)

A hét utolsó házigazdája Cooky volt, aki bebizonyította, nem csak a főzésben, de a zenében is otthon van. Még egy fogadást is megnyert Feróval szemben. (38 pont)





Forrás: rtlklub.hu

2 megjegyzés:

Unknown on 2009. október 19. 21:14 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown on 2009. október 19. 21:15 írta...

ringyóó ribi k.rv.

 

Celebek vacsora csatája, - Vacsoracsata receptek Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template