2010. december 14., kedd

Vacsoracsata - Kautzky Armand a vendéglátó


Kautzky Armand

Színművész, szinkronszínész.


Kautzky Armand desszertje lángra kapott?

A szinkronszínész igazán kitett magáért a keddi vacsoracsatában, és egy James Bondos finomsággal próbálta elkápráztatni vetélytársait…

Étvágygerjesztőként Armand juhtúróval töltött gombafejeket tálalt vendégeinek. Éva az adás elején elmondta, neki már volt szerencséje ehhez a fogáshoz, de nem hagyott benne jó emlékeket. Mivel félig nyers gombát tálalták elé, ami után napokig fájt a gyomra, így Armand előételét is félve kóstolta meg. A népszerű színész azonban bebizonyította, nála jobban csak egy mesterszakács tudná elkészíteni ezt a fogást, így előétele osztatlan sikert aratott.

Armand főfogásként egy német tradicionális ételt tálat vendégei elé. A főtt-sült tarja bajor káposztával kifogástalan volt, vendégei még repetát is kértek belőle.

Utolsó fogásként a 007-es magyar hangja egy kókuszos répakuglóf fagyi bombát készített vetélytársainak. A finomság nemcsak ízletes, hanem guszta is volt, Antónia szerint azonban egy kicsit mű. A szépségkirálynő ugyanis túlzásnak tartotta a közepébe szúrt tűzijátékot, mert szerinte ez inkább egy augusztus 20-ai vacsorához passzolt volna.






Előétel:

Juhturóval töltött gombafejek

Hozzávalók:
12-14 közepes gomba
25 dkg juhturó (vagy brindza)
1 ek tejföl
snidling
baconszalonna
néhány szem dió

Elkészítési mód:
A gombafejeket megpucoljuk, enyhén megfűszerezzük, a juhtúrót a tejföllel és a snidlinggel összekeverjük, majd a gombába töltjük. A bacon szeleteket a tepsibe fektetjük és rátesszük a gombafejeket, mindegyikbe egy fél hámozott dióbelet nyomunk.



Főétel:

Sült tarja bajor káposztával

Hozzávalók:
fejenként 2 szelet tarja
a páchoz ízlés szerint fűszerek
2 kg burgonya
2 fej vöröshagyma
egy nagyobb fej káposzta
köménymag

Elkészítési mód:
A hússzeleteket megmossuk, kiklopfoljuk, ízlés szerint bepácoljuk (olaj, mustár) sütés előtt a pácot leitatjuk, pici lisztben megforgatjuk és kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. Ezt követően tepsibe lerakjuk a hússzeleteket, ráöntjük a maradék zsiradékot és 1 dl vízzel felöntjük. Alufólia alatt fél órán át pároljuk. Majd a fólia nélkül 10 percet pirítjuk. Így lesz a hús puha.
Két fej vöröshagymát apróra vágjuk és dinszteljük, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott káposztát. Sóval, borssal és köménymaggal ízesítjük. Az előételből megmaradt bacont csíkokra vágjuk és az eközben megpirított burgonyára tesszük.



Desszert:

Kókuszos répakuglóf

Hozzávalók:
280 g liszt
1 csomag sütőpor
1 csipetnyi só
200 gr cukor
4 db tojás
1 db citrom reszelt héja
2 dl olívaolaj
280 gr reszelt sárgarépa
100 gr kókuszreszelék.

Elkészítési mód:
Tegyük egy keverőtálba a cukrot, az egész tojásokat, sót, reszelt citromhéjat, olívaolajat és a reszelt sárgarépát. Jól keverjük össze. Egy másik edénybe keverjük össze a lisztet a sütőporral és a kókuszreszelékkel. Kis adagokban dolgozzuk a tojásos alaphoz.
Olívaolajjal kikent és liszttel megszórt kuglófformába töltsük, majd előmelegített sütőben 140-150 fokon süssük legalább 40 percig. Mielőtt kivennénk, végezzünk sütéspróbát, szúrjunk a tésztába egy hurkapálcát, és ha nem ragad rá a massza, biztosak lehetünk, hogy átsült a süteményünk.



Forrás: rtlklub.hu

1 megjegyzés:

Unknown on 2020. február 24. 18:30 írta...

This is how my acquaintance Wesley Virgin's report starts in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he found hidden, "self mind control" secrets that the government and others used to get whatever they want.

THESE are the exact same SECRETS lots of famous people (especially those who "come out of nothing") and the greatest business people used to become rich and famous.

You probably know that you utilize only 10% of your brain.

Really, that's because most of your brain's power is UNCONSCIOUS.

Perhaps this expression has even occurred INSIDE OF YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while driving an unlicensed, garbage bucket of a car without a license and $3.20 in his bank account.

"I'm absolutely frustrated with going through life paycheck to paycheck! Why can't I turn myself successful?"

You took part in those thoughts, isn't it right?

Your success story is going to start. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER

 

Celebek vacsora csatája, - Vacsoracsata receptek Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template